Στη NewRootsHerbal, είμαστε σε αδιάκοπη προσπάθεια για να κάνουμε τα φυσικά προϊόντα υγείας τα καλύτερα στον κόσμο. Για να επιτευχθεί αυτό, διαθέτουμε αρκετό προσωπικό που ασχολείται με την διασφάλιση ποιότητας.

Η εκτεταμένη γνώση τους, χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα που αγοράζετε από μας έχουν την υψηλότερη ποιότητα που διατίθεται σε Καναδούς καταναλωτές.

Με ένα από τα πιο προηγμένα εργαστήρια στον Καναδά, είμαστε ικανοί να ελέγχουμε πάνω από 700 πρώτες ύλες χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο αναλυτικό εξοπλισμό, με ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων και πολλές φορές ειδικών μεθόδων. Οι πρώτες ύλες μας περιλαμβάνουν βότανα, βιταμίνες, μέταλλα, θρεπτικές ουσίες, καθώς και φυτικά έλαια και ιχθυέλαια. Ελέγχουμε κάθε παρτίδα ξεχωριστά από την πρώτη ύλη που έρχεται, χωρίς καμία εξαίρεση.

Ο αναλυτικός έλεγχος των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων είναι μόνο ένα από τα επίπεδα διασφάλισης ποιότητας της NewRootsHerbal. Για να εξασφαλιστεί στα προϊόντα η τήρηση των σχετικών κατευθυντήριων οδηγιών των υγειονομικών αρχών του Καναδά, καθώς επίσης και των απαιτήσεων της επισήμανσης, απασχολούμε πολλούς ειδικούς επιστήμονες αφοσιωμένους στην απόλυτη διασφάλιση ποιότητας. Μπορούν να διασφαλίσουν πως οτιδήποτε αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος είναι και αυτό που υπάρχει στο φιαλίδιο. Επιπλέον, εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. Ο Ποιοτικός έλεγχος είναι στενά συνδεδεμένος με την παραγωγή κάθε φιαλιδίου στη NewRootsHerbal.

Τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε έλεγχο για:

Ταυτότητα

Δραστικότητα

Καθαρότητα

Βαρέα μέταλλα

Μικροβιακή μόλυνση

Πάνω από 80 διαφορετικά φυτοφάρμακα

Κατάλοιπα διαλυτών

Αφλατοξίνες, μυκοτοξίνες

Ολικά πολυχλωριωμένα διφαινύλια

Διοξίνες

Οξείδωση

Αποσάθρωση

Πρόσθετες πολύ ειδικές αναλύσεις υλικών. 

Συνοψίζοντας

Επενδύουμε πάνω από 480 ώρες την εβδομάδα ελέγχοντας χιλιάδες δείγματα πρώτων υλών προτού χρησιμοποιηθούν στα τελικά προϊόντα της NewRootsHerbal. Όλες οι πρώτες ύλες ελέγχονται για την ταυτότητα, την καθαρότητα, και την δραστικότητα για να επαληθεύσουν την ακρίβεια και την ακεραιότητα κάθε Πιστοποιητικού Ανάλυσης.

Η ειδική-βιομηχανική επιστημονική ομάδα μας, χρησιμοποιεί προηγμένο αναλυτικό εξοπλισμό για να εξετάσει τα φάσματα και τα δακτυλικά αποτυπώματα όλων των συστατικών των υλικών του φυτού και όχι μόνο συγκεκριμένων ενώσεων. Αυτό μας επιτρέπει να προσδιορίζουμε πραγματικά το συγκεκριμένο γένος και το είδος από κάθε πρώτη ύλη, για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα και την δραστικότητα συγκεκριμένων συστατικών που παρέχουν θεραπευτικά οφέλη, καθώς επίσης και την απαλλαγή από μολύνσεις.

Η ομάδα εργασίας που είναι καταρτισμένη εντός του αναλυτικού εργαστηρίου μας, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την εποχιακή και γεωγραφική διακύμανση των φυσικών προϊόντων, και είναι αρκετά ακριβής για να αναγνωρίζει οποιεσδήποτε ακάθαρτες ή αλλοιωμένες πρώτες ύλες.

Μπορείτε πραγματικά να ισχυριστείτε πως η επιστήμη είναι στη φύση μας!

Τα προϊόντα μας υφίστανται σε αυστηρή διασφάλιση ποιότητας.

Διάγραμμα ροής βιομηχανίας.